Banjalučanin pijan napao pekara

Nebojša Tomašević
Banjalučanin pijan napao pekara

BANjALUKA - Policija je uhapsila Slobodana Đ. (42) iz Banjaluke zbog sumnje da je pijan napao radnika jedne pekare u Banjaluci, potvrđeno je "Glasu Srpske".

Osumnjičeni je radnika pekare napao 24. juna juna kada je i uhapšen.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale, saopštili su da je alkotestiranjem osumnjičenog u krvi izmjereno oko 3.07 promila alkohola.

Njemu se, kako su rekli u policijim na teret stavljaju prekršaji tuča i fizički napad, te ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija.

- Nadležnoj policijskoj stanici, 24. juna oko 16 časova radnik pekare u Banjaluci, prijavio je da je fizički napadnut od stane nepoznatog lica. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici zatekli su navedeno lice u objektu pekare, koje se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika, te ponovo pokušao fizički da napadne radnika pekare. U tome su ga  spriječili  policijski službenici. S.Đ. je podvrgnut ispitivanju na prisustvo alkohola, a tom prilikom je utvrđeno prisustvo od 3,07 promila alkohola u organizmu-navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Banjaluci.

U drugom incidentu Banjalučanin Vlado B. (30) uhapšen je zbog sumnje da je, nakon rasprave oko čekanja u redu, napao i pretukao jednu osobu ispred pekare "Marčelo" u centru Banjaluke

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana