Fantastična ponuda za najbrže - Xiaomi 14 sa Redmi Pad tabletom na poklon

G.S.
Fantastična ponuda za najbrže - Xiaomi 14 sa Redmi Pad tabletom na poklon

Budite među trideset najbržih srećnika, naručite Xiaomi 14 pametni telefon iz m:tel ponude i na poklon ćete dobiti sjajni tablet Redmi PAD SE 4/128 GB!

Savršeni Xiaomi 14 sa Lica optikom posljednje generacije, stvoren je za legendarne trenutke koje će zabilježiti sa neuporedivom jasnoćom i živopisnim bojama. Sa snagom koju mu daje Snapdragon® 8 Gen 3 i najzahtjevnije zadatke izvršiće brzo i efikasno.

Elegancija je u svakom detalju, čak i u posebnom dizajnu prstena oko kamere, a idealno zaobljen, ultra-tanki okvir daje mu izgled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Xiaomi 14 ekran nudi nevjerovatna unapređenja za maksimalno uživanje u sadržaju a napredni HyperCharge 90 W u potpunosti će napuniti bateriju za samo 31 minutu.

Sa izvanrednim mogućnostima kamera, slikajte prava remek-dijela iz blizine i iz daleka i doživite potpuno novo iskustvo snimanja videa sa profesionalnim karakteristikama.

Iskoristite priliku da uz naručeni Xiaomi 14 telefon dobijete i odličan tablet Redmi PAD SE 4/128 GB koji sa svojih impresivnim velikim ekranom nudi potpuni doživljaj.

Požurite, ova ponuda traje do 10. marta ili do isteka zaliha!

Naručite Xiaomi 14 i budite među prvima koji će uživati u novoj eri fotografije i performansi!

Za više detalja pozovite 0800 50 000 ili posjetite najbliže m:tel prodajno mjesto.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana