Višegrad: Prijem za dobrovoljne davaoce krvi

Srna
Foto: Srna

VIŠEGRAD- Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević upriličio je prijem za dobrovoljne davaoce krvi udruženja "Stara Hercegovina" i društava iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske, koji učestvuju na današnjoj akciji dobrovoljnih davalaca krvi.

Đurević je rekao da se Višegrad može pohvaliti veliki brojem humanih ljudi, koji se redovno odazivaju na ovakve akcije, kako bi drugima spasili život.

"U svoje ime i u ime opštine Višegrad zahvaljujem se svima i želim im dobro zdravlje, a gostima lijep i ugodan boravak u našem gradu", istakao je Đurević.

Dobrovoljni davalac krvi iz Budve Rajko Kuzman rekao je da godinama dolaze u Višegrad na akcije dobrovoljnih davalaca krvi.

"Drago nam je da možemo svoju dragocjenu tečnost da poklonimo za one kojima treba i to nas čini srećnim", naglasio je Kuzman.

Miro Anđelić, davalac krvi iz Trebinja rekao je da su i ove godine na tradicionalnoj akciji u Višegradu.

Predsjednik Društva dobrovoljonih davalaca krvi "Stara Hercegovina“ Pero Krstić zahvalio je načelniku za podršku u organizovanju akcije.

"Velika čast i zadovoljstvo je biti na prijemu među dobrim ljudima. Hvala svima i najviše gostima, koji u naš grad rado dolaze", istakao je Krstić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana