SDS Semberija: Na sve laži odgovorićemo istinom i rezultatima

GS
SDS Semberija: Na sve laži odgovorićemo istinom i rezultatima

BIJELjINA - Stranka demokratske Srpske Semberija (SDSS) pozvala je danas sve koji imaju dokaze o kupovini glasova da o tome obavijeste nadležne organe, a ne da izmišljaju kupovinu, ističući da građani Bijeljine jasno vide da niko od konkurenata Miće Mićića nema ni ideje ni programa kako da svima u ovom gradu bude bolje i da im je jedini program kako da ukaljaju ličnost i djelo Mićića ili nekog od njegovih saradnika.

 “Na sve laži i klevete od onih koji su svjesni da ih u nedjelju čeka još jedan ubjedljiv poraz, izborni štab SDS-a Semberija i Miće Mićića će odgovarati samo istinom i rezultatima”, saopšteno je iz ove stranke.

U saopštenju se navodi da neki “zavedeni ljudi koji mrze i Miću Mićića i ono što je do sada urađeno u Bijeljini, poturaju laži o stanju u SDS-u Semberija i izbornom štabu”.

Teške optužbe o ucjenama, prijetnjama, otkazima i suspenzijama samo govore o tome šta bi oni radili, smatraju u SDSS-u, da se dokopaju i malo vlasti.

“Pozivamo sve koji imaju dokaze o kupovini glasova da o tome obavijeste nadležne organe, a ne da izmišljaju kupovinu. Znaju oni da kandidat za gradonačelnika Mićo Mićić ima nepodijeljenu podršku građana Bijeljine i da će se u nedjelju, 15. novembra, to i vidjeti. Laži kod nas Semberaca ne prolaze. I zato će građani Bijeljine izaći na izbore i zaokružiti broj tri”, saopšteno je iz SDSS-a.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana