Na turniru veterana prikupljeno 2.140 KM za liječenje Miloša Božovića

Srna
Na turniru veterana prikupljeno 2.140 KM za liječenje Miloša Božovića

ISTOČNA ILIDžA- Na humanitarnom turniru veterana održanom u okviru manifestacije "Dani Kasindolskog bataljona" prikupljeno je 2.140 KM za nastavak liječenja Miloša Božovića iz Istočnog Sarajeva, nekadašnjeg golmana "Slavije", rekao je Srni predsjednik Organizacionog odbora manifestacije Slobodan Maunaga.

Maunaga je naveo da su sinoć na turniru na terenima sportsko-rekreativnog centra "Kasindo" učestvovale četiri ekipe, a iako plasman nije bio u prvom planu, prvo mjesto osvojila je ekipa "Slavija", dok su učestvovale i ekipe "Famos", "Kasindo" i "Željeznica".

Miloš Božović bio je golman juniorske ekipe Fudbalskog kluba "Slavija" iz Istočnog Sarajeva, kada je doživio tešku povredu glave na utakmici 2014. godine, nakon koje je pao u komu.

On se od oktobra prethodne godine nalazi na liječenju matičnim ćelijama u Moskvi, koje je dalo vidan napredak u njegovom zdravstvenom stanju.

Milošev otac Aleksandar rekao je ranije da od indukovane kome u kojoj je bio osam godina, Miloš sada može da jede, komunicira pogledom, sjedi i vozi bicikl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana