KPZ Zenica pridružio se TikToku: Pogledajte snimke iz zatvora

GS
Foto: Agencije

U skladu s vremenima u kojima živimo, i Kazneno-popravni zavod Zenica pridružio se svijetu društvenih mreža i otvorio svoj zvanični TikTok profil.

Posljednjih godina, društvene mreže su postale nezaobilazan kanal komunikacije, a njihov uticaj se proteže na različite sfere društva pa ne iznenađuje što su se i brojni političari pridružili ovom globalnom fenomenu.

Kazneno-popravni zavod Zenica takođe je u tom društvu te su već objavili tri videa na svom TikTok profilu.

"Ovaj potez pokazuje spremnost institucije da koristi moderna sredstva komunikacije kako bi se približila javnosti i dijelila relevantne informacije", smatra direktor KPZ Zenica Rusmir Isak.

On je stava da se time otvara novi kanal interakcije između zatvorske ustanove i zajednice, pridonošenju transparentnosti i razumijevanju njihovog rada, prenosi Radio Sarajevo.

Pogledajte snimke koji su objavljeni, a da li je KPZ-u potreban TikTok procijenite sami:

@kpzzenicaofficial Ručak direktora sa osuđenicima u jednom od najpoznatijih zatvora na Balkanu KPZZenica fyp Bosna Zatvor Viral RusmirIsak Zeničkizatvor zenica ♬ original sound - KPZ Zenica
@kpzzenicaofficial Direktor KPZ Zenica pružio podršku porodici za istinu o smrti dječaka Aldina Matića. rusmirisak fyp viral zenica #aldinmatic #kpzzenica ♬ original sound - KPZ Zenica

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana