Ухапшен возач Prijedora који је усмртио пјешака и побјегао

Срна
Ухапшен возач Prijedora који је усмртио пјешака и побјегао

Приједор - Приједорска полиција у сарадњи са полицијом из Рибника ухапсила је лице чији су иницијали Г.В. /25/ из Приједора због основане сумње да је проузроковало саобраћајну незгоду у којој је погинуо пјешак Ј.Љ. /65/ из Приједора, а након чега је возач напустио лице мјеста.

Слободе су лишена и лица Ђ.Р. /25/ и Д.Д. /23/ оба из Приједора, а која су се у вријеме саобраћајне незгоде налазила у возилу.

Из Полицијсе управе Приједор је саопштено да су у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор, увиђај на лицу мјеста саобраћајне незгоде извршили полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Приједор.


“Том приликом је утврђено да се у току ноћи, 13. маја на регионалном путу у мјесту Омарска, засеок Данићи, догодила саобраћајна незгода у којој је учествовало лице Г.В. а које је управљало возилом “фијат пунто” и пјешак Ј.Љ. који је том приликом смртно страдао, након чега се возач Г.В. удаљио са лица мјеста, непружајући помоћ страдалом лицу”, наводи се у саопштењу из ПУ Приједор.

Током предузимања мјера и радњи полицијски службеници су уз сагласност тужиоца Окружног тужилаштва Приједор и по наредби судије за претходни поступак Окружног суда у Приједору, извршили претресање стана и других просторија која користе лица Г.В, Ђ.Р. и Д.Д. Том приликом у гаражи лица Ђ.Р. пронађен је “пунто” на ком су затечена механичка оштећења.

Тужиолац Окружног јавног тужилаштва Приједор наложио је обдукцију тијела преминулог лица у Заводу за судску медицину у Бањаллуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана