Teslić: Izvukli mladiće iz auta i pretukli ih

 Teslić: Izvukli mladiće iz auta i pretukli ih 27.12.2017 13:32 | N. B.

Teslić - Policija traga za četvoricom napadača koji su polupali "pasat", te iz njega izvukli i pretukli dvojicu mladića. Divljanje i iživljavanje napadača desilo se ispred diskoteke "Faraon" u ulici Cara Dušana u Tesliću.

Zbog istrage i potrage za akterima tuče policija nije saopštila identitet napadača ni žrtava.

Prema nezvaničnim informacijama, nasilnici ne poznaju mladiće koje su pretukli, a iste večeri su ukrstili pesnice i sa nekoliko drugih gostiju u diskoteci.

- Akteri obračuna su izašli ispred "Faraona" i tu se tukli. Još se strasti nisu bile smirile kada su naišla dva nesrećna mladića u "pasatu". Vozač je usporio zbog gužve  ispred diskoteke. Četiri nasilnika su iz čista mira iskalila bijes na "pasatu" i dvojici mladića koji su bila u pomenutom vozilu - ispričao je izvor blizak istrazi.

Najprije su razbili vjetrobransko staklo na "pasatu", a potom su nogama i rukama lupali po krovu, haubi i vratima. Zatim su izvukli mladiće iz vozila i brutalno ih pretukli.

Kada su se iživjeli na nedužnom momcima, napadači su se razišli, a ubrzo je stigla policija. Povrijeđeni mladići su  zbrinuti u Domu zdravlja u Tesliću. Procijenjena šteta na polupanom automobilu je oko 10.000 KM.

- Tragamo za napadačima. Prikupljamo sve informacije i saslušavamo svjedoke u vezi sa ovim slučajem - rekli su u policiji.

Tuča muškaraca desila se i u Brodu, u kafiću "Tifani", gdje su Milan J. (34), Dragan J. (30), Željko B. (44) i Bojan J. (28) pretukli četvoricu mladića, među kojima je i bio i jedan maloljetnik (17). Povrijeđenima je pomoć pružena u Domu zdravlja u Brodu.

- Radimo na rasvjetljavanju i utvrđivanju svih okolnosti tuče. Protiv četvorke biće podnesen izvještaj Okružnom tužilaštvu u Doboju zbog nasilničkog ponašanja - rekli su u policiji.



© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica