Ствари које мушкарци примјећују о женама када су у кревету

ГС
Ствари које мушкарци примјећују о женама када су у кревету

Мушкарци на женама примјећују занимљиве ствари када је у питању интимност.

Секс је једна од најинтимнијих радњи које можемо имати с неком особом и због тога је сасвим природно да бринемо о низу различитих ствари.

Бринемо изгледамо ли им добро, примјећују ли те чудне стрије или мисле да нисмо добри у кревету. Јесте ли се икада запитали што мушкарци примјећују у кревету?

Примјећује ли доиста те мале ствари које жене забрињавају? Ево која је истина иза онога што мушкарци заправо примјећују у кревету и требате ли се забринути.

Ваше мане

Да, види ролице на трбуху, да, види стрије, па чак и ваше акне. Но, не говори ништа јер га није брига за те ситне несавршености. Ви сте му довољно драги да има секс с вама и то заправо све говори. Ви сте дивни у његовим очима.

Ваша реакција на њихове мане

Примијетиће ако рукама пређете преко његових ожиљака или акни. Он зна, и до неке је тачке прилично уобичајено видјети типа како полако постаје врло свјестан тога, а самим тиме и несигуран. Стога, ако можете, занемарите и његове мане. Нико од вас двоје није савршен.

Колико вам се свиђају

Желе знати да су пожељни и желе знати да желите бити с њима. Ако изгледате као да управо идете зубару, примијетиће то и повући се.

Колико уживате у сексу

Мушкарци примјећују колико уживате у сексу. Они и уживају у томе. Ако не правите много буке или само радите лица која изгледају досадно, вјеројатно више неће хтјети спавати с вама, преноси Кликс

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана