Ове три ствари су вам потребне ако желите успјешну везу

Г.С.
Foto: Илустрација

Уколико сте спремни за озбиљну везу, постоји неколико ствари које бисте свакако требали направити на почетку како би она била и успјешна.

Стручњакиња за изласке Сабрина Зохар недавно је подијелила шта је потребно урадити ако заиста желите успјешан и здрав однос с партнером.

Транспарентност

Многи људи када размишљају о вези, сматрају да морају испунити бројне компликоване захтјеве партнера како би остварили добар однос. Међутим, то није нужно потребно. Наиме, за почетак озбиљне и успјешне везе, постоји неколико минималних захтјева као што је отворен и искрен однос с партнером.

„Покажите се онако како желите да и други људи покажу себе. Научите бити аутентични како би се ваш партнер могао заљубити у оно шта јесте, а не у особу за коју се претварате да јесте“, наводи Зохар.

Свијест да нису сви исти

Понекад људи знају заборавити да други имају другачије интересе од њих и једноставно не уживају у истим стварима и ситуацијама као остали. Због тога је суосјећање за друге кључно. Зохар наводи да се то не односи само на ваш однос с партнером већ и на лични однос, преноси Кликс.

Важно је да прихватите и своје погрешке и да у неким ситуацијама можете бити лоши. Све док можете признати своје недостатке и бити бољи, опраштање само ће допринијети здравијем односу.

Сукоб

Иако ће ово чудно звучати, али на почетку везе бисте се требали сукобити. Но, овдје није ријеч о вербалном конфликту, већ о изражавању властитог мишљења како бисте видјели реакцију партнера. Зохар наводи да престанете бјежати од неугодних разговора и ситуација које могу бити изазовне. На тај начин чините себи и партнеру медвјеђу услугу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана