Овако данас изгледа наставница из Курсаџија у коју је пуцао вjереник, па пресудио себи ФОТО

Г.С.
Овако данас изгледа наставница из Курсаџија у коју је пуцао вjереник, па пресудио себи ФОТО

Те трагичне 2017. године глумицу Ивану Панзаловић је вјереник покушао да убије, пуцавши јој у главу, а онда извршио самоубиство.

Ивана коју јавност памти по улози наставнице у серијалу "Курсаџије", сада живи пуним плућима и покушава да заборави на језиву ситуацију коју је доживјела, а глумица је једном приликом говорила о немилом догађају

- Заправо ја не волим да говорим и не говорим о томе. Важно ми је оно што радим и томе сам посвећена. Присутна сам само у садашњем тренутку и гледам само на будућност - изјавила је Ивана за "Србију Данас".

- Размишљала сам колико ће ме пратити питање о немилом догађају и онда се природно намеће да то није нешто што могу да негирам, јер, ето десило се. Оно што могу јесте да се не враћам на те мисли и успевам у томе. У почетку је било много тешко. Имам пре свега дивну породицу, која је увек уз мене, пријатеље који су ми много помогли, и вечито ћу им бити захвална. Требало је много труда да се скрену мисли и да се опоравим, али и времена – истиче глумица и додаје да је потражила и помоћ стручног лица - говорила је потом Ивана за "Блиц", па наставила:

- Наравно да сам имала и помоћ стручних лица, у виду психотерапије, и то не треба да буде табу тема. Такође, важан издувни вентил за мене је физичка активност, редовни тренинзи, читала сам књиге, гледала филмове, али сам врло брзо потом и почела да радим. Неке колеге су ми пружиле руку спаса, звале на пројекте, а рад је лек. Жао ми је што се много лоших сценарија тог типа дешава свуда око нас. Младе девојке и жене треба да воде рачуна о себи у сваком смислу и да буду јако опрезне - рекла је Ивана.

Млада и атрактивна глумица, веома је активна на друштвеним мрежама, па свакодневно имамо прилику да је видимо у разним издањима, а у коментарима јој редовно поручују да је изузетно згодна.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана