Одличан трик за чишћење ципела уз помоћ састојка којег већ имате

Г.С.
Foto: Илустрација

Ваше ципеле изгледаће потпуно нове у року од неколико секунди

Стручњак, који на ТикТоку објављује под именом Криејтив Експлејнд, често дијели савете и трикове који олакшавају живот у домаћинству и има преко шест милиона пратилаца.

Стручњак је недавно дао неколико савјета о томе како постићи да прљаве и смрдљиве ципеле изгледају беспрекорно са стварима које већ сви имају у својој кухињи, преноси Крстарица.

У виралном видеу, који је до сада прикупио преко 150.000 погледа, открио је да вам кромпир, кора од банане и врећице чаја могу помоћи да ваше ципеле заблистају као нове.

Чишћење ципела кромпиром и бананом

„Јесте ли знали да ако узмете кромпир и одсјечете мали комадић, њиме можете очистити ципеле”, открио је стручњак, а потом је пратиоцима показао како се решио свих мрља на белим патикама.

Затим је открио да ако вам се ципеле наквасе, све што треба учинити је да их убаците у сушилицу с пертлама које вире, на пет минута. Након тога, стручњак је показао пратиоцима како се могу ријешити смрада који долази из њихових ципела.

„Само узмите две врећице црног чаја и држите их преко ноћи, и бум, смрад ће нестати”, рекао је.

Стручњак је на крају показао како своје ципеле можете учинити сјајнима трљајући их кором од банане.

 

@creative_explained How to clean shoes naturally a title="shoes" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/shoes?refer=embed">#shoes #lifehacks #cleaning #selfcare #tipsandtricks ♬ original sound - creative explained

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана