Мет гала вече: Креације Демне Гвасалије на славнима у центру пажње

ГС
Foto: b92.net

У организацији Метрополитена (Metropolitan Museum of Art’s Costume Institute) у Њујорку и америчког магазина "вог", Мет гала вече без сумње је један од највећих догађаја у години, а црвени тепих и култне степенице мјесто су на којем се сваке године могу видјети најекстравагантније креације с потписом најпрестижнијих модних кућа и дизајнера.

Прошле године Мет гала је била одложена због пандемије коронавируса, а ове године највећи модни догађај се с прве недјеље у септембру преселио на 13. септембар. Елита Њујорка и холливудске звијезде вратиле су се на црвени тепих и култне степенице Метрополитен музеја.

Амерички "Вог" са одушевљењем је дочекао изглед Ријане и описао овај модел модне куће "Баленсијага" као чаробан. Ријана је носила превелики капут-јакну са одговарајаћом зимском капом, док је њен дечко A$AP ROCKY био огрнут специјално рађеним ћебетом за ову прилику. И овај модел, као и модел Ким Кардашијан, радио је исти дизајнер - Демна Гвасалија. Ким Кардашијан је поновила свој чудан стајлинг и појавила се у црној хаљини с потписом куће "Баленсијага", уз коју је носила одговарајућу маску преко лица и плашт.

"Потпуно скривајући њене црте лица и грађу, ова комбинација је ријалити звијезди дала нешто што она дуго није имала - анонимност", закључили су из америчког "Вога".

Ким је у сличном издању снимљена и јуче у хотелу "Риц" у Њујорку.

 

На црвеном тепиху се појавила у друштву дизајнера из "Баленсијаге", који је такође био маскиран па су многи на почетку помислили да ју је допратио Кање Вест.

Ипак, извори су за америчке медије открили да је управо Кање био тај који је упознао дизајнера и Ким и подстакао је да погура границе модног свијета.

Меган Фокс за овај догађај изабрала је јаркоцрвену хаљину са изрезима на деколтеу и хаљини, али је, као што су приметили многи, била "обученија" него претходне вечери на додели МТВ награда.

Нови холивудски пар Зое Кравиц и Ченинг Тејтум потврдио је своју везу појавивши се заједно на црвеном тепиху.

Док је Ченинг био класично обучен, Зое Кравиц поновила је модни стил који је ове године доминантан код холивудских звезда - провидна хаљина, испод које се оцртава тело и види доњи веш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана