X Factor: Лукијан одушевио Лорин

nezavisne.com
X Factor: Лукијан одушевио Лорин

Пете финалне вечери шоуа "X Factor Adria" учеснике и публику својим наступом обрадовала је специјална гошћа, шведска поп пјевачица Лорин.

Побједница "Евросонга" 2012. године упознала се и с такмичарима, а највише јој се допао Бањалучанин Лукијан Ивановић, с којим се иза сцене и сликала.

"Лукијан ме одушевио. Пјева из срца и то се осјећа! Вјерујем да може да постане велика звијезда", рекла је Лорин.

Ипак, није било за све весело. Наиме, након пете финалне вечери такмичење је напустила група "4U".

Будући да су гласови публике били прилично изједначени између Хариса Ћате  и групе "4U", Ћато је за коначну одлуку пјевао пјесму Џастина Тимберлејка "Cry Me A River", док су дјевојке из групе "4U", чија је чланица и Вања Мишић из Бањалуке, извеле "When Love Takes Over", што се жирију свидјело, али не довољно и публици да би одмах прошле даље.

"Мени је ово јако тужно. Не знам ниједну женску групу од четири девојке у региону. Могу да направе групу на Тwitterу 'Кристинина суза'", рекла је Кристина Ковач.

Мала Илма, која се прошли пут замало расплакала због техничких  проблема, овај пут је имала прилику да исправи тај пех и то пјесмом Дафи  "Mercy".

"Осим што технички одрадиш песму, ти читаш и мисли, ја сам у првом делу помислила 'треба ми нешто живље' и  ти си одједном кренула и зграбила си ме", рекла јој је Ковачева.

Тамари Милановић жири прогнозира свјетски успјех 

Ивановић је одабрао нумеру "Лудак као ја", а Жељко Јоксимовић га је похвалио како је извео његову пјесму, истакавши да је то било смјело извођење.

Харис Ћато, миљеник Емине Јаховић, који већ двије недјеље има проблем с ногом, одабрао је пјесму  Мајкла Џексона "Billie Jean".

"Певао си моју омиљену песму и отпевао си је тачно. Али био си мало млак, вероватно због година", закључио је Јоксимовић. 

Македонац Даниел Кајмакоски, младић који је за кратко вријеме освојио женска срца и постао понос овог такмичења, представио се пјесмом "Wake Me Up", коју изводи шведски DJ Avicii.

"Даниеле, не знам шта да кажем. Све је савршено, много више ми се свиђа твоје извођње од оригинала", истакао је Кики Лесендрић.

Тамара Милановић наступила је с пјесмом  "Umbrella" од Ријане и одушевила жири, који јој прогнозира свјетску каријеру, а Алекса  Перовић се представио великим хитом Мајкла Тела  "Ai Se Eu Te Pego". Александра Брковић је показала да се с правом налази у овом такмичењу.

Маид Хећимовић се опет представио Чолином пјесмом, овог пита у питању је "Красива". Бенд "Доктори", за који је Емина рекла да су "опасни", извео је  пјесму  Џорџа Мајкла "Freedom".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана