Жена положила возачки из 960. пута

GS
Foto: Instagram

Многи се муче са полагањем вожње и тестова, али нико није успео да од тога направи епопеју као жена из Јужне Кореје по имену Ча Са-Сун. Она је положила из 960. пут возачки испит након што је на пројекат добијања возачке дозволе потрошила 12,5 хиљада евра и 15 година. Када је откривено колико је упорно покушавала да добије дозволу, то је постало вирални хит.

 

Писмени испит је први пут полагала 2005. године, али није успјела да га положи ни из првог, већ из 860. покушаја. Након што је положила писмени, почела је да полаже возачки, што је био прави изазов.

Међутим, као и на писменим и практичним испитима, показала је невиђену упорност и коначно, послије 15 година покушаја и неуспјеха, коначно успјела у свом науму. Са-Суниној истрајности помогла је инспирација коју је добила од свог инструктора. "Када је коначно успјела, сви смо почели да је грлимо, купили смо јој и цвијеће. Осјећамо као да нам је велики терет скинуо са леђа! Нико од нас се није усудио да јој каже да одустане, била је веома упорна", рекла је њен инструктор. Као поклон за положени испит добила је нови аутомобил од Хиундаија, преносив 24 сата дневно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана