Ујутро је платила све што је појела: Старица (80) ноћ провела у маркету у Крагујевцу

ГС
Ујутро је платила све што је појела: Старица (80) ноћ провела у маркету у Крагујевцу

Бака (80) из Крагујевца провела је претходну ноћ закључана у једном супермаркету у овом граду, наводи Икрагујевац.

Пензионерка из насеља Бресница цијелу ноћ провела је сама, "заточена" у маркету. По Крагујевцу се препричава да су несрећну старицу пронашли запослени у јутарњој смјени, али да су, за сваки случај, због ранијих пљачки овог објекта, позвали полицију.

- Жена је пронађена жива и здрава, додуше мало неиспавана, јер је ноћ провела на клупи у маркету. Појела је двије кесице грицкалица и попила једну флашицу киселе воде - кажу локалци из бифеа преко пута маркета, а преноси Икрагујевац.

Из продајног ланца нису жељели да коментаришу необичну причу Крагујевчанке која је наводно ноћ провела заборављена међу рафовима.

- То је дивна, старија госпођа, свакоме може да се деси. Уосталом, шопинг макар и кад су у питању основне намирнице може жену да занесе, без обзира на године - причају комшије кроз осмијех.

"Очевици" пак кажу да су старицу, пошто је легитимисана утврђено да није "понијела" из маркета ништа што није платила, полицајци одвезли кући.

Чуло се и да времешна госпођа наводно живи сама у породичној кући па током ноћи нико није пријавио њен нестанак, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана