Ресторан наплаћује воду са чесме, гости шокирани

ГС
Foto: Илустрација

На друштвеним мрежама објављен је рачун из једног ресторана на Космају.

Високе цијене које се на њему виде нису оно што шокира, већ то што је наплаћена чаша воде са чесме. 

На њему се види да пиво од пола литре кошта 340 динара, хљеб 140, порција шпагета 1.090, пица 840, а порција лососа 1.790 динара.

Рачун је плаћен 11.190 динара. Међутим, оно што је привукло највећу пажњу јесте да чаша воде са чесме кошта 40 динара. 

"Ћао, ресторан на Космају, погледајте предзадњи ред, чашу воде наплаћују. У питању је класична чесмовача, да не буде забуне", написано је на Инстаграму.

Бројни корисници друштвене мреже коментарисали су објаву.

"Да сте питали у датом тренутку некога од запослених зашто је то тако, врло радо би Вам дали објашњење. Због честих рестрикција воде љети ресторан има свој резервоар за складиштење санитарне воде. С тим да вода пролази кроз тај дио уз помоћ хидрофора константно, а ноћу буде у самом резервоару исправност воде буде додатно лоша од већ саме лоше процијењености воде (људи који живе у окружењу то одлично знају). Вода на чашу се служи из апарата који можете и сами угледати у шанку чак и из ресторана уколико сједите у приземљу", написао је један корисник и додао:

"Да ли сам ресторан профитира на тој чаши воде? Наравно, да не. Јер свако ко зна просту математику то може и сам да израчуна".

"Хвала Вам на посјети", "Мајсторе узимаш теријаки ребарца и сојино млијеко, таквим бих и ваздух наплатио", "Па кад си платио рачун 11.000 динара не видим зашто ти је проблем и тих 40... па и они ту чесмовачу плаћају. Сљедећи пут немој пити воду и биће ти савршен живот", само су неки од коментара, пише "Мондо".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана