Питање за 125.000 фунти у британском “Милионеру” о шљивовици: Такмичар морао да зове мајку у помоћ

GS
Foto: Instagram

Питање за 125.000 фунти у британском издању квиза "Желите ли да постанете милионер" допрло је и до српских корисника друштвених мрежа јер се односило ни мање ни више него на нашу шљивовицу.

Питање на које би сваки човjек с ових простора одговор дао као из топа, британског такмичара је намучило, те је морао да, у складу с пропозицијама квиза, зове маму у помоћ.

"Које воће је главни састојак ракије шљивовице" гласило је питање, а међу понуђеним одговорима нашли су се вишња, кајсија, наранџа и шљива.

С обзиром на то да је имао могућност коришћења помоћи, а да одговор на питање није знао, такмичар је одмах позвао своју мајку, која је без размишљања дала одговор шљива. Кад ју је син упитао да ли је сигурна, жена је потврдила, те му је помогла да освоји невероватних 125.000 фунти (што је негдjе око 150.000 евра).

"Волим те, мама", рекао је такмичар, а водитељ се надовезао да би и он волео његову маму јер пије шљивовицу, преноси Курир.’

Овај тренутак из квиза постао је виралан на друштвеној мрежи X, а Срби су нарочито били одушевљени избором питања.

"Једна је мајка!", "Кô из топа одговорила", "По брзини одговора се види одакле су корени", били су само неки од духовитих коментара.

Pitanje za 125 000 funti!Ali zato mama zna pic.twitter.com/0svO8KAb5f

— Vukov ponosni tata (@100leBgd) December 5, 2023

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана