Ово су женски гестови који мушкарце привлаче као магнет

ГС
Ово су женски гестови који мушкарце привлаче као магнет

Уколико имате симпатију или, пак, сретнете мушкарца који би вам могао постати симпатија, можете да искористите ове забавне трикове завођења, за које су управо мушкарци открили да их код жена привлаче попут магнета.

Уколико сте кренули у игру освајања, тражите новог дечка и, можда, љубав, можда ће вам помоћи пет женских гестова који могу да привуку мушкарце попут магнета. Осим спољашње привлачности, свака дјевојка би требало да зна неке магичне трикове који могу освојити већину мушкараца. Изрека каже да жене воле ушима, а мушкарци очима. Упркос повјерењу у сопствену привлачност, вриједи знати да неки, на први поглед, обични гестови могу имати магичну моћ привлачности.

1. Жена се угризе за усну

Можда обична студенткиња у старој одијећи неће моћи да привуче пажњу богатог бизнисмена, али сваки мушкарац ће одмах примијетити да она гризе усне. Зашто не покушате да изведете такав трик у друштву мушкарца који вам се свиђа?

2. Жена се игра праменом косе или локном

Још један познати трик је играње косом. Окретање локне око прста или лагано протресање фризуре неприметно хипнотише мушкарце. Главна ствар је да коса увијек треба да вам буде чиста и његована.

3. Жена има разголићен врат

Мушкарци често повезују сексуалност и рањивост дјевојке са њеним вратом. То може имати исто толико утицаја на мушкарце, као и деколте и бујна дуга коса. Када откривате врат, изаберите одијећу тако да он јасно буде видљив. Голи врат и рамена створиће ефекат повјерења и рањивости, што посебно узбуђује мушкарце.

4. Жена се лијепо држи и благо истеже

Атрактивно држање је кључ за идеалан изглед. Ако се такође лагано растежете, ваша слика ће добити магнетну ауру.

5. Жена нехајно, лежерно додирује мушкарца

Да бисте створили "искру, олују и лудило" у његовој глави, лежерно га додирните. Послужите чашу тако да прстима пређете преко ње или му искрено отресите трунке прашине са рамена. Реакција може бити другачија, али то ће свакако послужити као магнет за вашег изабраника, пише Супержена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана