Све очи биле упрте у Анђелину: Заблистала на црвеном тепиху, а сви су само гледали у један детаљ

ГС
Све очи биле упрте у Анђелину: Заблистала на црвеном тепиху, а сви су само гледали у један детаљ

Једна од најпрестижнијих награда "Тонy" одржала се синоћ у Њујорку, а престижна награда је уручена славној Анђелини Џоли, као продуценткињи представе "Тхе Оутсидерс: А Неw Мусицал".

Анђелина се појавила у плишаној тоалети сачињеној од корсета и прелепе лепршаве сукње која је скројена по њеној мјери, а која долази од бренда "Версаће".

Дозу отмености је појачала и пажљјиво одабраним, дискретним накитом.

На средини груди је открила и нову тетоважу, у облику мале птице у љету а што симболизује слободу.

На црвеном тепиху друштво јој је правила ћерка Вивијен (15), а која је била и модно услађена са својом мајком носећи зелено-белу комбинацију.

Пошто су ћерке Шилох и Захара одбациле презиме оца Бреда Пита, то је сад урадило још једно дете. Њихова сестра Вивијен такође је престала да користи презиме Пит, а задржала је само презиме своје мајке Анђелине Џоли, како пишу амерички медији.

Одбацивање презимена долази после година затегнутих односа између Бреда Пита и његове дЈеце због развода њихових родитеља. Бред Пит већ годинама нема никакав контакт са синовима Медоксом и Паксом. Наводно је Анђелина поднИЈела захтЈев за развод управо због глумчевог сукоба с Медоксом у њиховом приватном авиону, који је тада хтио да одбрани мајку.

Бивши супружници још се нису договорили око старатељства над шесторо дјеце. Иако троје најстаријих, више нису малолетни, свађају се ко ће одгајати Вивијен и Кнокса (15). Али, изгледа да су деца дала до знања на чијој су страни.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана