Софија Вергара у вези са згодним хирургом (ФОТО)

ГС
Софија Вергара у вези са згодним хирургом (ФОТО)

Колумбијска глумица Софија Вергара коначно је потврдила спекулације јавности и признала да је у вези са згодним хирургом Џастином Салиманом.

Вијест да лијепа Колумбијка љуби згодног хирурга мјесецима кружи мрежама. Иако се глумица никада јавно није оглашавала о томе, шира јавност је врло добро знала да "гдје има дима, ту има и ватре".

Пар је претходно неколико пута сликан у јавности, а Вергара је сада искористила прилику да свијету дâ оно што тражи и потврдила да је у вези са Салиманом.

Признање је дала из кревета, односно, фотографију из кревета је објавила у својој причи на Инстаграму и њен дечко је у првом плану.

Sofia Vergara goes Instagram official with doctor boyfriend after her knee surgery https://t.co/WuiTdoTNr5 pic.twitter.com/INUxXqow8Q

— celebitchy (@celebitchy) April 15, 2024

Како се види, Софија је оперисала ногу, а згодни хирург је преузео бригу о њеном здрављу.

"Ако икада будете морали да оперишете кољено, побрините се да добијете згодног доктора који ćе да спава са вама те ноćи", написала је Софија и објавила слику доктора, преноси б92.

А онда је додала: "Волим те".

Подсјетимо, Софија Вергара се прошле године развела од Џоа Манганијела након седам година брака. Пар је тада дао и јавно саопштење:

"Донијели смо тешку одлуку да се разведемо. Као двоје људи који се веома воле и брину једно о другом, љубазно молимо за поштовање наше приватности у овом тренутку док се крећемо овом новом фазом наших живота", навели су.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана