Марк Ентони у браку са "клинком": Ево којe су познате личности биле кумови

ГС
Марк Ентони у браку са "клинком": Ево којe су познате личности биле кумови

МАЈАМИ - Чувени пјевач и бивши супруг Џенифер Лопез Марк Ентони (54) оженио се јуче моделом Нађом Фереиром (23) у Мајамију. Међу званицама биле су бројне познате личности.

Марк Ентони и Нађа Фереира вјенчали су се осам мјесеци након вјеридбе, а вјерили су се убрзо након што су Џенифер Лопез (Афлек) и Бен Афлек озваничили своју везу.

Пјевач и бивша такмичарка на избору за Мис универзума организовали су славље у Перез Арт музеју у Мајамију. На вјенчанју су били градоначелник Мајамија Френсис Суарез, Салма Хајек, Дејвид Бекам, Малума, Лин Мануел Миранда, Ромео Сантос и Луис Фонси.

Младенце је вјенчао свештеник отац Хорхе, невјеста је носила вјенчаницу бренда Галиа Лахав док је младожења био у одијелу престижне модне куће “Кристијан Диор”.

Како пише Хола, Нађа Фереира блистала је у вјенчаници са огромним плаштом и романтичним чипкастим детаљима.

Марк Ентони имао је више кумова, а један од њих био је Бекам, као и мексички милијардер Карлос Слим. Кума младе била је Елена Марија Торуко, супруга Карлоса Слима Домита, сина поменутог пословног магната из Мексика.

Вјенчанју су присуствовали синови Марка Ентонија, Кристијан (21) и Рајан (19) које је чувени пјевач добио у браку са бившом супругом Дајанаром Торес.

Међу званицама нису били Џенифер и Бен Афлек као ни четрнаестогодишњи близанци Макс и Ема које славна пјевачица има са бившим супругом.

Џеј Ло и Бен примјећени су протеклог викенда у Мајамију гдје иначе живе са дјецом из својих претходних бракова.

Не зна се разлог зашто Џенифер није била на свадби, она и Ентони су у добрим односима што је она и изјавила 2017. године. У међувремену није било скандала међу њима.

На до сада доступним фотографијама са свадбе нема ни Викторије Бекам, иако је Дејвид један од најбољих пријатеља младожење. Али је зато на слављу био син Бекамових Круз Бекам.

Дизајнерка је објавила честитку познатом пару на Инстаграму, сликом на којој је њен муж са младенцима.

Марк Ентони је поред  Џеј Ло и поменуте Доријане Торес био и у браку са Шенон де Лимом. Отац је шесторо дјеце.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана