„Љубав се љубављу враћа“: Северини враћен син, коначно је спокојна

ГС
„Љубав се љубављу враћа“: Северини враћен син, коначно је спокојна

Северина Вучковић и Милан Поповић од јуче поново дијеле старатељство над сином Александром.

Након што је Врховни суд поништио пресуду Жупанијског суда у Сплиту, те вратио старатељство над Северининим сином његовом оцу Милану Поповићу, Жупанијски суд је поновио претходну правоснажну одлуку по којој су отац и мајка дужни “родитељско старање обављати споразумно, заједнички и равноправно”.

Северина се данас огласила на Инстаграму.

У веома емотивном писму упућеном свима који су јој пружили подршку, Северина је написала како је живот научио да се љубав љубављу враћа.

Наслов њеног писма је – “Ја сам као ви”.

“Да се љубав љубављу враћа показало се и протекле четири седмице (од пресуде до пресуде). Стога, захваљујем свима на невјероватних 28 дана љубави и подршке којом сте ме обасипали. Нахранили сте ме снагом коју сам усмјерила на сина. Али и на помоћ другима. Другачијима. Свако ко је осјетио тугу, зна како изгледа живот с тугом. Нажалост, спадам у такве и зато вас све разумијем. Једина помоћ коју можемо дати једни другима јесте подршка! Сваком човјеку којем је нанијета неправда, на којег гледају другачије, који нема заштиту. Јавна, сад и одмах. Да би били добро друштво, добра држава – сви грађани морају бити равноправни, једнаки пред законом, али прије свега једнаки у срцима”, пише Северина.

Сутра, најављује Севе, излази кампања на коју је изузетно поносна и коју је снимала прије двије седмице, када јој је баш било тешко.

“Али знала сам да морам. Ријеч је о кампањи посвећеној особама на које се не гледа као на ‘нормалне’, на ‘болеснике у друштву’, који су тешко прихваћени и од своје околине, а исти су као и ми. А једини ‘болесници нашег друштва’ су они који ‘другачије’ јавно проказују, који би им одузимали права, једнакост…”, закључила је Северина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана