Љубав још од средње школе: Никола Јокић и Наталија чекају друго дијете

Г.С.
Љубав још од средње школе: Никола Јокић и Наталија чекају друго дијете

Наталија Јокић, супруга најбољи играч НБА лиге, Николе Јокића је трудна, а пар чека своје друго дијете.

Наиме, Никола и Наталија већ имају кћерку Огњену, која ће сада добити брата или сестру. О успјесима у НБА лиги Николе Јокића нашироко се причало, а позната је и његова љубавна прича са супругом са којом је у љубави још од средње школе.

О Наталији Јокић рекла је много и њена сестра Маја Маћешић.

– Ми смо стварно пресрећни због свега. Изузетно смо поносни – коментарисала је Маја Маћешић велики успјех Николе Јокића који је три пута проглашен за МВП-а НБА лиге – почела је Маја за Блиц Жену.

– Наталија је моја друга половина, ми смо стварно јако везане, далеко смо, али то ништа не значи – поручује. Маја и Наталија су као деца заједно са родитељима биле у избјегличкој колони из Крајине, бјежећи од „Олује” 1995. године. Њихова мајка Даница је тада за Новости рекла сљедеће:

– Ми смо Маћешићи. Ово је Маја, три и по године има. А, ово Наталија, седам мјесеци тек напунила. Прва је беба рођена у овој години, у Крајини, нама је ово други пут да бјежимо. Живјели смо у Карловцу. Када ту више није било живота, побјегли смо у Слуњ. Сада поново бјежимо, а не знамо куд. Знамо да више нема назад.

– Ми смо биле јако мале када се све то дешавало. Наши родитељи су се потрудили да тај дио дјетињства не осјетимо на можда неки лош начин. Имала сам три године када се то догодило, а Наталија седам мјесеци. Искрено и не сјећам се дјетињства као неког лошег периода него као најљепшег периода живота. На крају крајева, мама и тата су заслужни за то, тако да нема лоше успомене на дјетињство – истиче. Мајин зет је свјетски ас, али за најближе „само” Никола.

– Наталија и Никола су јако дуго заједно. Искрено да вам кажем, уопште га не посматрам као неког познатог. Ми живимо у малом мјесту где њега сви знају, поштују, воле и цијене. Када је неко члан ваше породице дуги низ година, онда немаш осјећај да је он некоме другом познат – додаје Маја па потврђује да је Никола ван терена „обичан” човјек: „Диван је и прије свега један велики човјек”.

На питање како се њена сестра Наталија Јокић носи са свим професионалним изазовима свог супруга, како прати његове мечеве, Маја каже:

– Она је једна жена змај. Просто онај ко је на терену, он игра, остали могу само да бодре, то је чињеница.

Маја је прије неколико година интервјуисала свог зета.

– Било је то за моје мастер студије. Завршила сам Педагошки факултет, па послије тога уписала мастер, па сам имала одређену тему и било ми је најлакше да интервју урадим са неким кога знам – напомиње.

Једно до питања у том интервјуу гласило је којом пјесмом би Никола описао свој живот:

– Искрено мислим да нема тако лијепа песма. Волим тамбураше, тај стил музике и тај стил живота, па нека буде „Већ одавно спремам свог мркова”, јер то је ипак моја љубав од 12. године. Ја и даље мислим да ћу на неки начин бити коњар, и бавити се тим спортом, баш као у тој песми, ух, тако бих и ја, преноси Блиц.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана