Лепа Брена и Боба славе годишњицу брака: Због њихове свадбе прекинут и Дневник

ГС
Лепа Брена и Боба славе годишњицу брака: Због њихове свадбе прекинут и Дневник

Лепа Брена (63) је у сриједу славила јер је распродала концерт у Загребу најављен за шести децембар 2024, чак годину дана унапријед, у само једном дану, што нико до сада није урадио.

Она данас слави 32. годишњицу брака са супругом Слободаном Бобом Живојиновиćем (60).

Подијелила је двије њихове старе фотографије, а једна је са вјенчања. „Среćна годишњица, 07.12.1991“, написала је и уз датум додала емотиконе звезда, дјетелина и срца.

Упознали се на врхунцу каријера

Љубавна прича овог пара почела је 1986. године.

„Кад сам срела Бобу, свидела ми се његова спонтаност и искреност и знала сам да, као и ја, нема пуно времена за губљење, јер су наше каријере тад биле у залету. Рекла сам себи - сад или никад! Сећам се, упознали смо се после премијере првог дела филма ‘Хајде да се волимо‘ у Дому синдиката. Упознао нас је Рака Ђокић. Сећам се да сам давала интервју и да ме Рака с новинарком закључао да можемо нормално причати“, рекла је Брена, а Боба се надовезао.

„Требало је још раније да упознам Брену јер смо хтели да је ангажујемо да пева на тениском турниру, али Рака Ђокиć, њен менаџер, касније наш кум, изговарао је да има много обавеза. Али, истина је, стално је била. наступ. Када смо се коначно упознали, Брена ми је пришла и рекла: 'Где си био свих ових година?'. Био је то судбоносни сусрет, а првих неколико месеци било је јако тешко. Користили смо сваки слободан тренутак да будемо заједно. Летела сам са Ибизе за Цирих, долазим да је видим“, рекао је бивши тенисер, преноси Јутарњи.хр.

Вјенчање вијека

Због њиховог вјенчања прекинут је чак и Дневник како би се пар уживо укључио у програм. Њихов посебан дан назван је „вјенчањем вијека“. Медији су објавили да је за организацију вјенчања потрошено 50.000 њемачких марака. Гостима је приређено 650 различитих врста хране, а 22 прасета су испечена на ражњу. Послије венчања објавили су снимак на ВХС касети, што у то вријеме није било уобичајено. Пјевачица је својевремено причала како су све прошли у браку.

„Боба и ја смо имали срећу да заједно растемо кроз брак, заједно се смејемо, плачемо заједно, пролазимо кроз све заједно. Зближиле су нас не само лепе ствари којих је увек било на претек, већ и неке тешке ситуације које смо преживели. заједно – отмица детета, распад државе, смрт родитеља... Тада видите да ли је особа поред вас заиста животни сапутник. Јер лако је бити добар када је све добро“, рекла је Брена.

Њихову хармонију и срећу нарушила је киднаповање сина Стефана, који је киднапован 23. новембра 2000. године испред њихове куће. Осмогодишњак је послије пет дана враћен кући, жив и здрав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана