Жива Барбика има теорију зашто су људи све ружнији ФОТО

Агенције
Жива Барбика има теорију зашто су људи све ружнији ФОТО

Људска Барбика Валерија Лукјанова изјавила је да су данас људи ружнији него раније јер све чешће срећемо везе парова који долазе из различитих раса и култура.

Украјинка Валерија Лукјанова, која је постала интернет сензација након гомиле пластичних операција како би што више личинила на лутку Барбику, изјавила је за магазине "GQ" да је због мијешања различитих раса дошло до дегенерације људи те су отуда мушкарци и жене ружнији него раније.

"Сјетите се колико је било лијепих жена педесетихи и шесдесетих година без било каквих операција. И сада, захваљујући микс паровима дошли смо до овде. Данас се Рускиња уда за Американца и добију слатку дјевојчицу, међутим она има нос на тату. Онда та иста дјевојчица оде, среди свој недостатак и сви су срећни"

Људска Барбика је открила да не жели да има породицу.

"Идеја о стварању породице и рађању дјеце изазива у мени одвратност. Прије бих умрла него да водим породични живот".

Барбика је изазвала бројне контроверзе када се појавила у медијима. Колико је ова дјевојка имала операција када овако изгледа?

Међутим, Валерија тврди да је само уградила имплантате у груди, а да је остатак њеног "барби тијела" резултат строгог режима исхране и вежбања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана