Нолетова јахта стигла у Тиват

Агенције
Нолетова јахта стигла у Тиват

Вјенчање вијека, како су многи назвали дан када ће најбољи српски тенисер свих времена Новак Ђоковић "стати на луди камена" са дугогодишњом дјевојком Јеленом Ристић, све је ближе.

У склопу припрема за овај велики догађај јуче је у марину у Тивту упловила његова јахта "Дијана", којом ће будући супружници отпловити на острво Свети Стефан сљедеће недјеље, гдје ће бити обављено вјенчање.

Незванично, Ноле и Јелена ће судбоносно "да" изговорити 9. или 10. јула јер су то датуми које су званице добиле на позивницама, пренијели су српски медији. Без позивнице, наравно, неће бити могућ прилаз полуострву гдје се вјенчање одржава, а званице су замољене да о вјенчању не говоре у јавности.

Српски медији преносе да ће представницима седме силе из Србије улаз бити забрањен, а запослени на овом црногорском полуострву и сви они који учествују у организацији потписали су ригорозне уговоре који их обавезују на потпуну дискретност и неће моћи на друштвеним мрежама да објављују ништа са догађаја јер ће, у супротном, платити велику новчану казну.

Наводно ће права за ексклузивно праћење свадбе коштати неколико хиљада евра, а овај износ ће отићи у хуманитарне сврхе на рачун фондације Новака Ђоковића.

Међу VIP гостима су Ана Ивановић, Јелена Јанковић, али и Марија Шарапова, Енди Мари и други, преносе српски медији.

Новак и Јелена у вези су од 2006. године. Прошле јесени су се вјерили, а овог прољећа објавили да ће у октобру добити прво дијете.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана