Сезона Близанаца је почела: Све знакове очекују бурне промјене, а овај датум је најважнији

Срна
Сезона Близанаца је почела: Све знакове очекују бурне промјене, а овај датум је најважнији

Готово сваке године можемо чути лоше ствари о сезони Близанаца.

Људи кажу да је то вријеме дволичности, дуализма и несклада и да има преварантску природу, али то није тачно.

Ако погледате срж сезоне Близанаца (између 20. маја и 20. јуна), видјећете да је енергија живахна, духовита и паметна. Сезона Близанаца је вријеме када смо најслободнији и најотворенији. Сезона Близанаца и ове године обећава да ће бити спектакуларна.

Сунце је ушло у Близанце 20. маја, појачавајући нашу жељу за комуникацијом, дружењем са пријатељима и бескрајном забавом.

Пун Мјесец у Стријелцу излази 23. маја, што нам омогућава да истражимо различите филозофије и изазовемо наше системе вриједности. Касније током дана, Венера прелази у Близанце, омогућавајући нам да изаберемо интелектуализам у романтичним подухватима.

Срећна планета Јупитер улази у Близанце 25. маја, проширујући наш друштвени круг. Пронаћи ћемо људе који нам највише одговарају и они че постати дио наше екипе.

Информативан и радознао Меркур лети у Близанце 3. јуна, прикупљајући вијести и информације које ће нам зујати око ушију, преноси АТВ.

Сунце и Венера се уједињују у Близанцима 4. јуна, стварајући годишњу везу двије планете. Овај аспект се назива звјездана тачка Венере (израз који је сковала астролог Ариел Гатман), и даје нам прилику да истражимо своје емоције. Истог дана, Меркур и Јупитер се повезују у Близанцима, гурајући нас да испитамо такве односе и изазивајући нашу глад за знањем.

Све промјенљиве и прозрачне планете могу повећати анксиозност. Ако сте ви или неко кога познајете преоптерећени, топао разговор је од великог значаја. Добар пријатељ значи више него што мислите. Оно што је најважније, вјежбајте љубазност, саосјећање, стрпљење и емпатију. Будите великодушни и љубазни према другима након што сте примите пажњу. Ширите љубав!
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана