Помрачење у Ваги и Овну: Овај датум биће кобан за многе бракове у 2024.

Г.с.
Foto: Г.С.

Помрачење у Ваги и Овну у наредне двије године доноси изненадне обрте у љубавним односима, због чега астролози предвиђају да ће у 2024. години бити много развода.

Сваке године помрачења мијењају знакове хороскопа. Посљедњих годину и по дана креће се дуж сазвјежђа Шкорпије и Бика, а полако се помјера према Ваги и Овну до 2025. То су знаци веза, партнерства, вјенчања, развода, као и себичности и иницијативе.

Прво помрачење је било у Овну, који је ватрени кардинални знак, што значи да је одговоран за драстичне промјене у односима и циљевима у животу. Немојте се изненадити ако неко од људи рођеник у знаковима Овна, Стријелца или Лава помисли на драстичне промјене у животу – изненада промијене посао, најаве развод или селидбу у другу земљу.

Ту су у највећем искушењу Овнови који могу буквално да преокрену животе цијеле своје породице.Сви ћемо се суочити са оштрим проучавањем односа у љубави и на послу, јер ће чвор прошлости стајати у знаку Ваге и изазивати невиђени налет развода, преноси Б92.

Немојте се изненадити ако осјетите жељу да раскинете са партнером и почнете изнова. Баш тако дјелује утицај помрачења! Чвор будућности ће пратити знак Овна.

Научићемо како да живимо по својим правилима, да будемо проактивни и да се не плашимо својих жеља. Ипак, астролози кажу да ће то за већину знакова Зодијака бити добро јер ће се увјерити да је развод кључ свих проблема.

Ако се криза увукла у ваш брак, онда то треба да признате и почнете да радите на томе, савјетују астролози. Према помрачењима у Ваги 2. октобра 2024. године, многи парови ће донијети одлуку о разводу.

Зато имајте на уму да ће управо око овог датума може да се јави жеља за раскидом или разводом, али повратка неће бити. Звијезде ће ставити свој печат на ову одлуку, која ће вам промијенити цијели живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана