Ових шест знакова чека емотивни и финансијски преокрети: Пун Мјесец доноси љубавну срећу и пун новчаник

GS
Foto: Facebook

Пун Мјесец у Дјевици 24. фебруара донеће занимљива догађања у љубавним односима и финансијама за 6 знака хороскопа. Провјерите јесте ли међу њима!

Рак

Пун Мјесец у кући партнерства може донијети хармонију у љубавни однос и разјаснити нејасне ситуације. Емотивне везе постају интензивније, а неки појединци могу одлучити да обнове стару везу. Добро је вријеме за риешавање неспоразума. Финансије су стабилне.

Лав

Лавовима ће ојачати љубавна веза у којој се налазе, а слободни ће ући у нову романсу. Ово је добар тренутак за рјешавање нејасних питања у односима, јер ће комуникација бити кључна. Финансијски, донећете важну одлуку која ће утицати позитивно на вашу ситуацију.

Дјевица

Пун Мјесец доноси фокус на искреност и отвореност у емотивном односу. То ће донети дубље разумијевање и повезаност с вољеном особом. Финансије су стабилне, али преиспитајте своје трошкове.

Водолија

Обратите више пажње на пријатељства и како она утичу на вас. Љубавни однос може процветати кроз заједничке активности или путовање. Прави је тренутак за проналажење нових начина за побољшање прихода.

Шкорпија

Страсти су узавреле, а везе могу проћи кроз трансформацију. Вријеме је за искрен разговор који може довести до сређивања ситуације. Постоји могућност изненадног финансијског добитка, играјте игре на срећу.

Рибе

Моћи ћете најзад да остварите своје снове. Ово је период дубоке емотивне повезаности са партнером. Слободни могу срести занимљиву особу на необичном мјесту и ући у везу. Интуиција вас води према повољним финансијским одлукама. Могућа је зарада кроз креативни посао, преноси Најжена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана