Ови знаци нека се спреме, јер долази ружичасти Мјесец у Шкорпији

Г.С.
Foto: Илустрација

У уторак, 23. априла, на небу ће засијати ружичасти пун Мјесец у знаку Шкорпије, а са њим ће доћи и бројне промене и открића која ће утицати на све знакове Зодијака.

Традиционално, период пуног мЈесеца доноси осјећај завршетка и отвара пут за нове почетке. Како је сада у Шкорпији, која је водени знак којим влада Плутон, планета трансформације, овај пут ће вас додатно подстаћи да одбаците све што не функционише и не функционише у вашем животу.

Хороскоп у овом периоду биће посебно буран за три знака Зодијака, сматра познати кинески астролог Летао Ванг. Они су Бик, Шкорпија и Водолија. Он савјетује свима да прихвате сваку непријатност која их може задесити, јер ће им то помоћи да се отарасе старог и да дочекају нове ствари, преноси Ало.

БИК

Од 23. априла Бик би могао да се суочи са великом енергетском промјеном. Ово је знак који цијени стабилност и удобност изнад свега, али Ружичасти пун мјесец ће их натјерати да протресу ствари и можда донесу неке неочекиване одлуке. Живот ће све проблеме и непријатности које су дуго гурали под тепих трљати и натјерати их да се суоче са њима. Иако Бик углавном игнорише лоше ствари и држи се свог утабаног пута, сада ће морати да реагују и ријеше своје проблеме на овај или онај начин. Овај Пун Мјесец ће бити просветљујући за Бика, јер ће их натјерати да схвате неке од својих грешака и приморати их да можда направе другачије и смелије потезе него што би иначе.

ШКОРПИЈА

Како је овај пут пун ружичасти Мјесец у Шкорпији, јасно је да ће се овога пута суочити са приливом најмоћније енергије. Ово је фаза у којој ће Шкорпије добити прилику да ослободе прошле емоционалне ране и трансформишу их у важне лекције и своју снагу. Ипак, ово су дани који ће вас исцрпити, јер ће бити веома интензивни и пуни значајних догађаја, прије свега на унутрашњем плану, али ће на крају периода припадници знака изаћи из свега јачи и мудрији.

ВОДОЛИЈА

Пун ружичасти Мјесец за Водолије ће освјетлити поље везано за дубоке, блиске односе и заједничке ресурсе, што је мало вјероватно да ће им се свидјети, пошто су Водолије познате као особе које воле да раде ствари саме. Међутим, суочиће се са догађајем који ће их избацити из сопственог „мјехура” и натјерати их да се осврну око себе и сарађују са својим окружењем.

Водолије ће се суочити са финансијским и интимним питањима. Ово је период који захтјева да се ослободите старих навика и емоционалног пртљага, како бисте отворили нове начине живота и повезивања са другима. Ове промјене ће бити и узнемирујуће и ослобађајуће.










 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана