Ови хороскопски знакови су токсични кад су заједно

Г.С.
Ови хороскопски знакови су токсични кад су заједно

Компатибилност је донекле субјективна: можда ћете се одлично слагати са неким са ким нисте очекивали да се повежете или вас неко ко вас је у почетку привукао неће на крају одушевити.

Иако ово можете приписати било чему, постоји још један разлог због којег можда нисте кликнули – звезде. Према астролозима, неки хороскопски знаци ће вјероватно имати конфликтне личности, перспективе и приоритете, а ових 12 хороскопских парова су токсични једни за друге, пише Бест Лајф.

Ован и Рак

Према астрологу Ракел Родригез, Ован и Рак могу наићи на проблеме због разлика у личностима. Док је Ован директнији, Рак има осјетљивији приступ животу. „На примјер, у ситуацијама у којима Ован одлучи да се супротстави и предузме акцију, Рак се може повући или емоционално реаговати, што може довести до неспоразума“, каже Родригез. „Овај пар може постати токсичан када се нестрпљење Овна сусреће са нерасположеношћу Рака и створи циклус штетна осјећања и одбрамбене реакције“.

Шкорпија и Водолија

Следећи на листи токсичних парова су Шкорпија и Водолија, за које ТикТокер Астролоџи Бро каже да се неће слагати дугорочно. „Ова веза уопште није требало да почне“, додаје, „Шкорпија има потребу да се повеже, жели да се веже и жели потпуну жртву и посвећеност свог партнера, док Водолија не жели да се веже ни за кога Водолија цијени независност и бориће се за њу. Шкорпија се наљути када осјети да постоји ризик да његов партнер побјегне“, каже он.

Дјевица и Вага

Дјевица ће се вјероватно сукобити са Вагом—иако су оба знака добра и аналитична. „Временом ће се гомилати огорченост. Вага ће се стално осјећати опијеном“, каже АстрологyБро. Вага цијени мир и хармонију, а Дјевица воли да се опусти. С друге стране, Дјевица ће се дивити Вагином шарму, али ће се и толико изнервирати да Вага понекад једноставно нема „своју ја“.

Дјевица и Стријелац

Родригез каже да Дјевица и Стријелац неће бити добри у вези, углавном због њихових супротстављених вриједности. „Дјевичин перфекционизам и пажња ка детаљима могу да фрустрирају слободољубивог Стријелца који преферира спонтанији и авантуристички стил живота“, објашњава она, „Проблем настаје када Дјевица критикује Стријелчев дух, а Стријелчево занемаривање детаља иритира Девицу“. Оба партнера у овом пару могу на крају да се осјећају несхваћено и ограничено, јер се боре да виде и цијене перспективе једни других.

Водолија и Рак

Према астрологу Стини Гарбис, веза између Водолије и Рака „могла би се врло лако претворити у депонију токсичног отпада“. Водолија преферира велика друштва и пуно пријатеља, док се Рак осећа пријатно у блиском кругу људи. „Рак може стално да буде љубоморан на пријатеље Водолије, који могу бити са привилегијама или без њих, а Водолија жели да Рак изађе из своје љуштуре и преузме више ризика“, каже Гарбис. „Нема шансе да Водолије изгубе своја пријатељства, а Рак ће чувати своју шкољку што је дуже могуће“.

Јарац и Лав

Према Гарбису, њих двоје се могу стално свађати, јер ће Јарац колутати очима због Лавове константне потребе да буде у центру пажње. „Лавова потреба за пажњом је супротна Јарчевом резервисаном и прагматичном погледу на живот“, каже Родригез, „Док Лав тражи похвале и драму, Јарчеве критике и усредсређеност на практична питања могу да испразне Лавово расположење. Ова динамика може постати токсична када се Лава екстраваганција сусреће са озбиљном природом Јарца и доведе до везе испуњене осећањем неадекватности“.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана