Ови хороскопски знаци су најискренија бића, вјерују у љубав и мир

Г.С.
Foto: Илустрација

Да ли вас интригирају чисте душе, они појединци који као да без труда одишу позитивношћу? У астрологији се вјерује да одређени хороскопски знаци посједују искрене душе, ширећи радост и доброту гдје год да се нађу.

Ово су четири знака која су синоним  за искреност.

Рак

Ракови су познати по својој његујућој и саосећајној природи. Захваљујући владавини Мјесеца, они су у дубоком контакту са својим емоцијама и посједују урођену способност да саосећају са другима. Њихова истинска брига за добробит оних око њих чини их природним неговатељима и особама од повјерења. Ако тражите утјеху и разумјевање, Рак ће вас сигурно саслушати без осуђивања.

Рибе

Рибе су оличење емпатије и осјетљивости. Под управом Нептуна, планете снова и духовности, они посједују дубоко разумјевање људског искуства. Њихова саосећајна срца воде их да помогну онима којима је потребна, често жртвујући сопствене потребе зарад других. Ако сте у потрази за пријатељем који вас заиста разуме на нивоу душе, не тражите даље од Рибе.

Дјевица

Дјевице на први поглед могу изгледати резервисано, али испод њихове мирне спољашњости крије се златно срце. Под владавином Меркура, они посједују оштар ум и оштро око за детаље. Њихова алтруистичка природа их приморава да понуде практичну помоћ онима којима је потребна. Ако тражите смјернице или практична рјешења за животне изазове, Дјевица ће вам пружити добре савјете са искреношћу и понизношћу.

Вага

Ваге су миротворци зодијака, вођени дубоком жељом за хармонијом и равнотежом. Под владавином Венере, планете љубави и лепоте, они посједују урођени шарм и грациозност која привлачи друге к себи. Њихова дипломатска природа омогуćава им да виде обе стране у свакој ситуацији, што их чини одличним посредницима и особама од повјерења. Ако вам је потребан пријатељ који ćе увек настојати да види најбоље у вама и другима, Вага ће вам бити непоколебљива подршка, наводи Астро Талк.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана