Ова три знака се сматрају најбољим љубавницима

ГС
Ова три знака се сматрају најбољим љубавницима

Према астрологији три знака се издвајају као најбољи љубавници, наводи се и више разлога за то. Сензуалност игра кључну улогу у томе, али и спремност да се поштују потребе партнера и смјелост да се упусти у експериментисање.

Бик

Овим знаком влада Венера, планета љубави, па астролози поручују да су Бикови убједљиво најбољи љубавни партнери. Бик је сензуални знак, изузетно њежан који зна да цијени сваки заједнички тренутак. Притом је и великодушан па воли да удовољи свом партнеру.

Велики је љубитељ предигре, воли класичне позе и контакт очи у очи са партнером/ком. Секс посматра као начин изражавања. Најбоље се слаже са Вагом, Шкорпијом и својим знаком.

Вага

Венера је владајућа планета и хороскопског знака Вага који важи за отменог и елегантног љубавника односно љубавницу. Изазов да партнеру приреде најбољи ужитак посматрају као своју мисију. Краси их великодушност као Бикове па се поред њих нећете осјећати занемарено.

Особе рођене у овом знаку су оне с којима ће вам бити најугодније да откријете своју сексуалност и остварите фантазије. Најбољи партнери Вагама су Бикови, Лавови, Шкорпије и друге Ваге.

Шкорпија

Шкорпијама многи не могу да одоле. Оне се потпуно предају страстима, воле да експериментишу, и са њима никада није досадно.

Овај хороскопски знак не ради било шта половично, даје се 100%. Жели да у кревету успостави моћну везу. Можда ћете се изненадити али Шкорпију може да мучи недостатак самопоуздања па први корак често препусти другој страни. Шкорпије се најбоље слажу са Биком, Рибама, Раком, Вагама и припадницима свог знака, пише мy.астрофаме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана