Имаћете брдо пара: Потребно је само мjесец дана изговарати ових седам ријечи

Г.С.
Foto: Илустрација

Људи који вјерују да вриједе више – траже више и добију онолико колико су вриједни.

Међутим, ова промјена није уопште тако лака како наизглед звучи

Да ли у вашем окружењу постоје људи који увијек имају довољно новца, чак и ако раде много мање од других? И знате ли и те друге – који запињу скоро даноноћно, а једва подмирују основне трошкове?

Сигурно је да дио ових разлика може да се припише различитим стартним позицијама, породичном богатству, професији… али шта је са оним људима који се баве сличним делатностима, а опет једном послови, муштерије и зарада као да падају с неба, а други стално тапка у мјесту?

Закон привлачења тврди да свако од нас може да промјеном мишљења и понашања стабилизује своје финансије. Свакако, труд и рад се подразумјевају, као и педантно вођење буџета, али за привлачење новца је потребно да измјените своје ставове, преноси Ало.

Људи који верују да вриједе више – траже више и добију онолико колико су вриједни. Међутим, ова промјена није уопште тако лака како наизглед звучи. Већину људи, заправо, плаше финансијска питања, чак до те мјере да ће пропустити шансе за напредовање, путовање, развој, усавршавање. Стално у глави као да ради неки црв и мисао „а шта ако… ”, преноси Аура.ба.

Тајна је у једноставних седам ријечи, које треба да изговорите наглас или само кажете у себи кад год потрошите новац на нешто. Те ријечи гласе:

„Има тога још много на истом мјесту.“

Веома је важно да стекнете ову навику и да полако усвајате нови начин размишљања. Обраћање себи је изузетно моћна техника, тврде психолози.

Нема разлога да не испробате и ову, с тим што јој треба дати бар 30 дана да се њена моћ почне примјећивати. Дакле, после сваке куповине реците или помислите: „Има тога још много на истом мјесту.“

Примјетићете да ће се и ваш однос према послу промијенити, да ћете налазити бржа и креативнија решења, урадити више за мање времена. Отвориће вам се нови путеви, приметићете шансе на које раније нисте ни помишљали.

Испробајте, ништа вас не кошта.












 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана