Хороскоп за 20. април

ГС
Хороскоп за 20. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Прија вам нечије присуство. Будите дискретнији при сусретима који обилују снажним емоцијама или прикривеним страстима. Осјећате потребу да се растеретите од нагомиланих обавеза. Препустите својим сарадницима да заврше тежи дио посла.

Бик

У сусрету са вољеном особом, потребно је да покажете истанчани слух и широке видике за заједничке планове. Немојте рјешавати туђу бригу, своју пажњу и креативну енергију усмјерите ка остварењу корисних циљева.

Близанци

Нема потребе да искушавате особу са којом се налазите у љубавној или пријатељској вези. Ублажите своје критеријуме. Упорно избјегавате сусрет са особом која има посебне захтјеве и негативан став о вашим пословним резултатима.

Рак

Постоје одређене ситуације које треба избјегавати, јер емотивно ривалство увијек оставља и различите посљедице. Не допада вам се нечија улога или понашање у пословним преговорима. Ипак, будите мудри и уздржани пред сарадницима.

Лав

Примјећујете да партнер има неке тајне планове, што додатно утиче на вашу нервозу или на емотивну несигурност. Важно је да се правилно разумијете са сарадницима око расподјеле пословних обавеза. Нема разлога за брзоплетост.

Дјевица

Нови догађаји могу да поремете ваш однос са ближом околином. Преиспитајте своју емотивну везу са једном драгом особом. Сувише сте заокупљени амбицијама, тако да не примјећујете нове догађаје који брину вашу околину.

Вага

Понекад треба ризиковати, посебно ако вас на то инспирише блиска особа. Ослоните се на осјећања. Умијете да оставите озбиљан утисак на околину и да организујете сараднике на акцију. Зато, без колебања. Важно је да ускладите жеље и могућности.

Шкорпија

Нема потребе да гајите велике илузије. Лако се заносите. Подршку и разумијевање потражите код провјерених пријатеља. Важно је да не причате превише пред особом која може да вас окарактерише на погрешан начин или да употријеби ваше изјаве у своју корист.

Стријелац

Потребно је да објасните партнеру шта утиче на вашу изненадну забринутост или резигнираност. Немојте потискивати своја осјећања. Не дозволите да неко други говори у ваше име, процијените у ком тренутку треба да преузмете контролу над важним догађајима.

Јарац

Избјегавајте еуфорично расположење у друштву вољене особе, на такав начин подстичете нову сумњу у своје намјере. Пажљивије анализирајте сараднике и њихову реакцију. Понекад је тешко утврдити праву истину и нечије скривене намјере.

Водолија

Потребно да разумијете нечију емотивну слабост. Нема разлога да се понашате надмено у друштву блиске особе. Без обзира на вашу сналажљивост, не можете да контролишете низ догађаја на пословној сцени и своје сараднике.

Рибе

Избјегавајте импулсивно понашање пред вољеном особом и немојте занемарити обавезе које имате према породици. Превише очекујете од неких пословних сусрета и занесени сте идејом о великом добитку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана