Хороскоп за 19. јун

г.с
Хороскоп за 19. јун

Сваког дана мозете бити сигурни да вас чекају нови изазови. Прочитајте шта вам звијезде говоре данас на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Врло квалитетна завршница радног дана је пред Овновима, посебно уколико будете склопили неку нову пословну сарадњу. Очекује вас и сасвим солидно расположење сарадника и спремност да вам притекну у помоћ. Није искључен изненадни сусрет или позив старе симпатије или старе љубави, па ето прилике да евоцирате неке лијепе успомене. Здравље врло добро.

Бик

Солидан, али помало напоран дан је пред Биковима. Нове битне измјене захтијевају компромисе и прилагођавање осталих чланова тима вама, а то није баш најједноставније увијек. Уколико желите да себи приуштите осјећај задовољства, будите крајње флексибилни према драгој особи. Унесите и неке новине, пријаће вам промјена. Здравље одлично.

Близанци

Камен спотицања Близанцима може бити комуникација са најближим сарадницима. И једни и други ћете бити тврдоглави и убијеђени да сте само ви у праву. Пролазни флерт, ново познанство могло би да вам додатно поправи расположење током овог дана. Могуће метеоропатске реакције.

Рак

Ужурбаност и брзо рјешавање ситуација пратиће вас током цијелог дана. Добро испровјеравајте сву документацију, и-мејлове, да нешто нисте пропустили. Имате прилику да драгој особи покажете своја искрена и најфинија осјећања. Уживајте, али дозирајте страст. Здравље врло добро.

Лав

Имаћете ситуације које су напорне и тешке саме по себи, доста папиролошких и административних препрека, заостале репове из претходног периода које треба да ријешите, а не можете све одједном. Немојте да вас изненади позив особе из ваше љубавне прошлости, па уколико вас и даље воде страсти, могло би бити занимљиво. Могући болови у врату као посљедица стреса, напетости.

Дјевица

Стабилна свеукупна пословна ситуација даје данас добар основ да типичне Дјевице буду успјешне и задовољне оствареним резултатима, посебно на пољу комуникације и реализације већ договорених планова. Ако сте жељни акције на љубавном плану, храбро напријед, пратеће околности требало би да вам данас углавном иду наруку. Здравље одлично.

Вага

Потенцијално нема већих препрека на пословном плану за Ваге, порадите мало да бољој организацији и прецизнијем договарању са сарадницима.

Доста квалитетног времена могли бисте да проведете у заједничким акцијама и дружењу са особом која вам се допада. Осим напетости, нема значајнијих упозорења за здравље.

Шкорпија

По принципу крени-стани, највјероватније проћи ће већи дио овог радног дана за најтипичније Шкорпије. Битно је да крајњи резултати буду макар на нивоу нула плус. Што се тиче данашњих дешавања у љубавној сфери, можете очекивати да буду позитивна. Могуће је и пријатно изненађење од драге особе. Водите рачуна о исхрани.

Стријелац

Доста позива и разговора очекује вас током овог дана, првенствено везаних за неке техничке детаље и измјене у организацији. Немојте се расправљати са партнером, будите стрпљиви и радите на плановима. Могућа главобоља.

Јарац

Задовољство успјешно завршеним професионалним обавезама доноси вам добар основ да лагано припремате нове планове. Сасвим коректан дан је пред вама, бар једно пријатно изненађење или неки ситни знак пажње поклоните драгој особи. Јачајте имунитет.

Водолија

Врло добар и успјешан радни дан је пред Водолијама. Ствари рјешавате у ходу и великом брзином, што можда многи неће моћи да испрате. Уз мало више труда и прије свега посвећености имате сасвим солидне шансе да данас будете веома задовољни. Здравље одлично.

Рибе

Уз доста менталног напора прије свега, а и доста велико енергетско трошење, успјећете данас да се изборите са свим изазовима на професионалном путу. Потрудите се да све што је заостало завршите до краја. На љубавном плану могући су заокрети, комуникација, која је врло често тачка саплитања код партнера и вас, сада може бити успостављена на прави начин. Здравље врло добро.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана