Хороскоп за 12. јун

Г.С.
Хороскоп за 12. јун

Сваки дан требате бити спремни на нове изазове, за које вам може астрологија помоћи да их боље савладате. Погледајте шта вас очекује данас.

Ован

Потрудите се да поштујете договор који имате са партнером. Обратите пажњу на важне ситнице које откривају нечије намјере. Важно је да побољшате пословни рејтинг и да удружите своје интересе са успјешним или утицајним сарадницима. Нема разлога да прецјењујете личне могућности.

Бик

Партнер умије да вас орасположи својим идејама. Неке ситуације представљају повод за заједничку срећу и задовољство. Неко покушава да вас наведе на другачије мишљење, али ви имате своје циљеве и не одступате од започетих планова. Слободно вријеме посветите рекреацији, опустите се.

Близанци

Док блиска особа рјешава заједнички проблем, ви упорно понављате погрешне потезе или погрешну причу. Сувише сте узнемирени. Положај Мјесеца утиче на вашу претјерану сентименталност у пословним сусретима и на велике амбиције. Пријаће вам нека од техника психолошког опуштања.

Рак

Партнер изненада доноси нову одлуку коју не жели да објашњава. Будите довољно стрпљиви, све ће доћи на своје мјесто. Сувише форсирате личне циљеве, тако да ваши сарадници реагују на различите начине. Важно је да сачувате добар однос. Потрудите се да побољшате кондицију.

Лав

Нови догађаји могу да поремете ваш однос са ближом околином. Преиспитајте своју емотивну везу са једном драгом особом. Сувише сте заокупљени амбицијама, тако да не примјећујете нове догађаје који брину вашу околину. Све има своју цијену. Пријаће вам психофизичка релаксација.

Дјевица

Ако желите да све функционише на беспријекоран начин, морате имати добру вољу и одређене манире у сусрету са драгом особом. Сачувајте оптимистичко расположење, важно је да пратите пословни тренд који вам омогућава ширу афирмацију међу сарадницима. Зрачите позитивном енергијом и дјелујете подстицајно на околину.

Вага

Приуштите породици или вољеној особи добру забаву. Уз искрене намјере усрећите особу до које вам је стало. Добар избор произлази из консултације са поузданим сарадницима. Важно је да у професионалном маниру испуните различита очекивања. Пријаће вам нека додатна активност, као психолошка релаксација.

Шкорпија

Осјећате емотивни узлет, неко вас инспирише за добру забаву. Будите довољно маштовити у друштву вољене особе. Уколико вам недостају поуздане информације, немојте давати лакомислена обећања, већ затражите нечије посредовање. Уносите више витамина и течности у своју исхрану.

Стријелац

Емотивно задовољство произлази из сусрета са драгом особом. Имате добру идеју како да привучете нечију пажњу. Прихватите корисну идеју о пословној сарадњи и докажите своје способности. Нема потребе да одгађате заједничку акцију. Пријаће вам витаминска исхрана.

Јарац

Будите дискретнији у различитим сусретима и добро процијените своје могућности прије него што покренете љубавну варницу. Потребно је да ангажујете поуздане сараднике да бисте остварили заједничке интересе. Обратите пажњу на правилнији начин исхране.

Водолија

Стало вам је да привучете нечију емотивну пажњу, али чините низ погрешних ствари. У пословно-финансијском смислу заборавите на превелике амбиције или на жељу за присвајањем туђих резултата. Обратите пажњу на правилнију исхрану.

Рибе

Партнер покушава да вам помогне или да вас орасположи. Прихватите све што добијате од блиске особе. Ствари које прећуткујете пред пословним партнерима лако могу да вас доведу у непријатну ситуацију. Пријаће вам више сати здравог сна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана