Шта значи када стално сањате исту особу?

GS
Foto: X.com

Лаури Левенберг, аналитичар снова, открио је шта значи ако често сањате некога, ко је већ у вашем животу.

Снови могу да буду необични. Било да стално сањате о некоме кога једва познајете, имате детаљне и узнемирујуће снове о вољеним особама или доживљавате исти сан изнова и изнова, може бити тешко схватити их. Ипак, стручњаци за снове вјерују да из наших снова може много тога да се схвати.

Шта значи ако стално сањате о некоме у свом животу?

- Зависи од тога о коме сањате и шта се дешава у вашој вези са том особом - каже аналитичар снова Лаури Левенберг. Ако је то неко ко је веома присутан у вашем будном животу, као што је ваш партнер, дете или неко вама веома близак, можда га редовно сањате јер ваш ум покушава да проради или поправи нешто у вашем однос са њима, каже Левенберг за Минд Боди Грин.

- Сврха сањања је углавном решавање проблема – каже Левенберг и додаје.

- Ако сањате своје дете или сањате партнера, онда се можда дешава нешто што је забрињавајуће што желите да откријете, али то не значи да је лоше. То само значи да постоји нешто се дешава што покушавате да боље разумете на јави. Може бити важно обратити пажњу на снове који се понављају, каже стручњак за снове др Лесли Елис, и тражити знакове.

Левенберг предлаже тумачење ваших снова метафорички, а не дословно, преноси Крстарица.

- Снови нису нужно линеарни нити рационални; они су много емотивнији, симболичнији и метафоричнији. Дакле, снове би требало да гледамо метафорички, јер говоре у метафорама.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана