Познат датум изласка World of Warcraft: Cataclysm Classic

Г.С.
Foto: Близард

Близард је објавио да ће надолазећи упдате за World of Warcraft: Classic вратити Cataclysm, пре него што ће званично бити лансирана 20. маја!

Classic ће се мало загријати већ 30. априла са тзв. pre-patch ивент-ом. Pre-patch за Cataclysm у прошлости је био прилично велика промјена. Стигли су Воргени и Гобили, а ослобођен је био Deathwing, који је истовремено својим гнијевом донио огромне промјене на мапи, те Азерот више никада није био исти.

Пуна експанзија 20. маја ће укључити седам нових (за Classic) зона, девет нових данџен-а, три нова рејд данџена као и Archeology. Flight je стигао у Калимдор и Истерн Кингдомс. Разни печеви ће садржавати даље аппдејтове, почевши са Rise of the Zandalari у јулу, Rage of the Firelands у октобру и Hour of Twilight који ће се појавити у јануару 2025. године, преноси Б92.

Као и са свим претходним Classic експанзијама, тако ћемо и сада добити Cataclysm какав је био када је први пут издат 2010. године, са врло мало изузетака. Када је Classic први пут издат, Близард-ов циљ је био да играчима пружи прилику да доживе World of Warcraft онакав какав је био када је први пут лансиран, умјесто да буду присиљени да се окупљају на приватним серверима које воде играчи.

World of Warcraft: Classic је доступан свима са World of Warcraft претплатом. 

Тренутно, главни сервери Цлассиц-а су у последњим данима експанзије Wrath of the Lich King, са свим раидовима и данџенима из тог времена доступним, укључујући Icecrown Citadel.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана