Чудан проблем пријављују корисници Samsung телефона

GS
Foto: DigitalTrends

Samsung Galaxy S24 Ultra представљен је у првом мјесецу ове године и већ га неко вријеме корисници имају прилику користити. Међутим, чудан проблем појавио се код овог телефона.

Према информацијама корисника, S Pen - оловка која стиже уз овај телефон - има непријатан мирис изгорјеле пластике.

На Редиту је један корисник објавио да његов Samsung Galaxy S24 Ultra једноставно смрди, на што су се јавили многи други корисници који су потврдили овај проблем.

Неки корисници су навели да је можда ријеч о посљедици хемијских премаза, но из Samsunga се огласио модератор форума и навео да се ради о томе да се оловка загријава јер се налази у непосредној близини унутрашњих компоненти телефона. То у коначници резултира мирисом изгорјеле пластике.

Овај проблем (иако се не ради о проблему са функционисањем оловке) није ограничен само на Samsung Galaxy S24 Ultra, већ га наводно имају и Galaxy S23 Ultra и Galaxy S22 Ultra. С друге стране, S Pen код Note 20 Ultra телефона нема овај проблем.

Недуго након представљања модели из Galaxy S24 серије сусрели су се с проблемом начина рада екрана. Тако су корисници извјештавали да “Vivid” режим рада екрана није уопште на нивоу на којем су старији Galaxy S телефони. Након тога се појавио и проблем компатибилности апликације Android Auto са Seat, Škoda, Volkswagen аутомобилима и био је прилично распрострањен међу власницима наведених аутомобила. Корисници Galaxy S24 модела који посједују наведене аутомобиле уопште нису могли повезати свој телефон с аутомобилом. Међутим, Samsung је ове проблеме убрзо ријешио новом надоградњом, што неће бити могуће са S Pen оловком.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана