Иванишевић открио ко може бити Нолетов нови тренер (ВИДЕО)

ГС
Иванишевић открио ко може бити Нолетов нови тренер (ВИДЕО)

Након што су раскинули сарадњу Новак Ђоковић и Горан Иванишевић, хрватски тренер је причао за Спорт Клуб, те је подијелио своје мишљење о томе ко би могао да преузме његов дотадашњи посао.

Како истиче за њега је у овом тренутку најбољи Новаков одлични пријатељ Ненад Зимоњић.

"Не знам још колико ће Новак играти, то зависи од њега, али мислим да је сада са њим перфектна особа у овом тренутку – Зики. Он је мој велики пријатељ, много смо тога прошли, волим га – он је велики тениски зналац. Ипак, оно што је најважније у цијелој тој причи јесте да познаје Новака", рекао је Иванишевић.

Истиче како је Ђоковићу потребан човјек који се врло добро разумије са њим.

"Не треба Новаку сада неки нови тренер, док га прво упозна, овај (Новак) би после десет дана ‘полудео’, а тај тренер би се питао шта се догађа. Моја теорија је – Балканац може свакога да тренира, али Балканца може само особа с ових простора. Марјан (Вајда) је Словак, али ту смо близу, док је Борис јако добро с њим функционисао, пошто је тениски врло интелигентна особа. Много му је помогао", додаје Иванишевић.

Колико је Иванишевић зарадио од сарадње с Ђоковићем?

На крају је објаснио зашто је за Новака најбољи Зимоњић.

"Чули смо се Зики и ја, причали смо и прије него што сам сазнао да га је Новак позвао, мислим да је Зики перфектан за Новака. Може му помоћи и тениски, Новак све зна, али можда ће му исту ствар рећи на другачији начин, други приступ, што ће бити освежење за Новака. Зики познаје Нолетов менталитет, били су у Дејвис куп тиму заједно, Зики је био и селектор", закључио је Иванишевић, преноси Телеграф.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sport Klub (@sport.klub)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана