Тријумф на опроштају од дворане

Душан Репија
Тријумф на опроштају од дворане

ДОБОЈ - У посљедњој утакмицу у сали Средњошколског центра умјесто које би за 14 мјесеци требало да никне модерна дворана са 2.700 мјеста, рукометаши Слоге савладали су Вогошћу са 31:30.

Иако су и овај пут од готовог умало направили вересију некако су сачували предност која је средином другог дијела износила и пет голова разлике.

Посљедњи минут поново је могао да буде кобан за екипу Данка Панића, али се Добојлијама вратило за неколико претходних утакмица па су освојили сва три бода. 

Још није познато гдје ће Добојлије играти у наредном периоду. Најближе су одлуци да госте чекају у оближњим Осјечанима у дворани која задовољава норме, али има само једну трибину иза гола. 

- Свакако ће нам бити незгодно јер ћемо свакодневно морати да путујемо четрдесетак километара како бисмо тренирали, али шта је ту је. Можда ћемо неке утакмице играти у Теслићу, али су Осјечани најреалнија опција. Све ће бити много лакше када дворана буде завршена мултифункционална дворана која ће служити свим клубовима у Добоју - рекао је предсједник Слоге Војислав Рађа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана