Разишли се Младен Милошевић и Крупа

ГС
Разишли се Младен Милошевић и Крупа

Младен Милошевић више није голман Крупе. Након 18 мјесеци проведених у редовима прволигаша из кањона Врбаса овај двадесеттрогодишњи чувар мреже споразумно је раскинуо уговор , добио је чисте папире и слободан је у избору новог клуба.

Милошевић је поникао у редовима гатачке Младости , затим је  наступао за требињски Леотар , а потом био члан Кабела из Светозарева и Текистилца из Дервенте .Оставио је упечатљив траг у Крупи , посебно у прошлој сезони када је био један од најбољих голмана у Првој лиги Републике Српске и дао велики допринос освајању шампионски титуле Крупљана.

У недавно завршеном првом дијелу првенста у прволигашком каравану Републике Српске овај даровити голман није био задовољан статусом и ријешио је да се растане са својим сад већ бившим клубом.

- Искрено имао сам коректан однос са свима у клубу од саиграча , стручног штаба и челника али једноставно мислим да сам заслужио већу минутажу и већи број наступа. Углавном сам  јесењу сезону провео на клупи за резервне играче ,са тек неколико наступа у купу и пар у првенству , сматрам да сам заслужио више . Обратио сам се члановима Управе и изнио им свој приједлог да направимо споразумни раскид уговора на што су они у потпуности пристали . Слободан сам у избору новог клуба без икакве надокнаде па и без тренинг компнезације . Тренутно сам на одмору у Требињу ,индивидуално тренирам и  одржавам форму . Већ су ме контактирали клубови из Републике Српске и ФБиХ , имам контакте и са пар екипа из Србије и Црне Горе, није искључено да остварим инострани ангажман. Клубови су углавном на одмору, траје зимска пауза,  имам довољно времена да размислим и донесем коначну одлуку гдје ћу натавити каријеру- закључио је Миошевић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана