Огласио се и Небојша Торбица: Стоп линчу, нека суд све ријеши

М.З.
Foto: Дражан Поздеровић

БАЊАЛУКА - Небојша Торбица, који је у правном спору око простора у Српској улици (Мек Тир паб) са Рукометним клубом Борац огласио се саопштењем за јавност.

Између осталог је истакао да се до сада није оглашавао јер је сматрао да све у вези са спорним пословним простором треба рјешавати пред надлежним судовима и другим органима, а не да се, како каже примитивним рјечником излази у јавност са неистинама и да се путем јавности покушава на силу доћи до што повољнијег положаја у поступцима који се воде у вези са спорним пословним простором.

- Врхунац некоректности од Управе РК Борац је јавно позивање мене и моје породице на линч, а што се јасно може видјети из њихових саопштења за јавност, те објава на друштвеним мрежама, билбордима и званичној страници РК Борац. Ни вријеђање мене и моје породице није довољно, већ се вријеђа и мој пуномоћник, судије које учествују у поступцима, Правобранилаштво и друге институције државе и на њих се покушава на недозвољен и незаконит начин вршити притисак. Истина је да сам на јавној продаји купио сувалснички дио земљишта и пословног објекта у Бањалуци у чијем је саставу и дио подрумских просторија у којима се налази угоститељски објекат, а за који управа Борца нетачно тврди да полаже право власништва - стоји између осталог у саопштењу Торбице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана