Милиновић: Ускоро потврда да Ђоковић долази у Бањалуку

Душан Репија
Милиновић: Ускоро потврда да Ђоковић долази у Бањалуку

БАЊАЛУКА - Предсједник Тениског савеза Републике Српске Драшко Милиновић у интензвном је контакту са оранизаторима "Адрија тура" и до краја седмице требало би да буду отклоњене све дилеме у вези са доласком Новака Ђоковића у Бањалуку 3. и 4. јула.

Најбољи тенисер свијета данас је у Београду детаљније упознао јавност са регионалним пројектом, наводећи да су турнири у Београду и Задру сигурни, а да се чека потврда турнира у Бањалуци и Црној Гори.

- Лично желим да тамо играмо, али због касног почетка организације, те две локације још нису сигурне, али радимо на томе. Имамо сарадњу са локалним федерацијама, који ће организовати турнире за млађе и нижерангиране играче и ко освоји, играће са нама током викенда - рекао је Ђоковић.

Ипак, Милиновић је оптимиста и каже да ће све бити познато до краја седмице.

- Радимо на усаглашавању свих детаља у вези за одржавањем овог престижног турнира у Бањалуци и у току ове седмице ћемо разговарати о отклањању свих дилема. Уопште не сумњам да Бањалука бити један од домаћина као што је предвиђено - рекао је Милиновић.

Организатор турнеје је "Адрија тур" односно Фондација Новака Ђоковића, а Тениски савез Републике Српске као и сви савези у региону партнер.

Ђоковић је саопшто да ће од играча из свјетског врха наступити Доминик Тим, Григор Димитров и Александар Зверев.

 

Апић у Игокеи
Апић у Игокеи
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана