Марко Максимовић снимио стање на “Полицама”: Позови М ради резултата

Дејан Кондић
Марко Максимовић снимио стање на “Полицама”: Позови М ради резултата

ТРЕБИЊЕ - Екипа Леотара као посљедња на табели дочекала је репрезентативну паузу. Тим је у међувремену преузео Марко Максимовић, човјек који је са бањалучким Борцем освојио титулу, сада има деликатан задатак – да спреми екипу за бијег са дна.

Млади стручњак одрадио је већ неколико тренинга са екипом, а посматрао је и реми требињског тима против Слободе (0:0). За “Глас Српске” је признао да је задовољан издањем екипе коју је преузео.

- Припремао сам тим за дуел са Тузлацима. Циљ је био да пробудимо екипу. Може се рећи да смо и успјели. Били смо ближи побједи, али на крају можемо бити задовољни неријешеним резултатом и чињеницом да смо прекинули серију пораза. Први утисак је да ће бити доста посла, велики је изазов, али нема предаје. Вјерујем у себе, у свој рад, сараднике и надамо се најбољем, прије свега да извучемо максимум из екипе до полусезоне - рекао је Максимовић.

Управа Леотара вјерује да је млади бањалучки тренер човјек који ће направити жељени резултат, а ни шефу струке тима из Херцеговине не мањка оптимизма. Од својих момака тражи рад, преданост и максималан фокус.

- Од својих момака очекујем да се понашају овако како су се понашали против Слободе и да јако раде и онда сигурно ни “његово величанство” резултат неће изостати. Неозбиљно је да ми са посљедњег мјеста некоме пријетимо. Ту су сад и Харис Ханџић, те Дејан Узелац. Видјећемо у каквом су стању, а уз “старосједиоце” дефинитивно да имамо материјала да се дигнемо са ове позиције - закључио је Максимовић.

Наредне четири првенствене утакмице Леотар ће одиграти на свом терену, јер је на старту сезоне мијењао домаћинство. На “Полице” редом долазе Жељезничар, добојска Слога, шампион Зрињски и Широки Бријег. Максимовић сматра да је домаћи терен велика шанса за бодовну жетву његовог тима, али и додаје да неће бити нимало лако у предстојећим мечевима.

- Пред нама је серија тешких утакмица, али спремамо једну по једну. Сада смо фокусирани на Жељезничар. Нема великих ријечи и обећања, идемо од утакмице до утакмице. Исто како ће нама ово бити тешки дуели, вјерујте да неће бити лако ни нашим ривалима овдје - поручио је Максимовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана