Такмичарска комисија КС БиХ разматра случај избацивања из лиге Младог Крајишника: Коначна одлука идуће седмице

Милан Зубовић
Такмичарска комисија КС БиХ разматра случај избацивања из лиге Младог Крајишника: Коначна одлука идуће седмице

БАЊАЛУКА - Такмичарска комисија Кошаркашког савеза БиХ идуће седмице коначно ће се изјаснити о случају Младог Крајишника и ставити тачку на овај случај. Бањалучки тим уложио је жалбу на одлуку КС БиХ о избацивању из Лиге БиХ, јер није одиграо двије утакмице и сада је на потезу Такмичарска комисија, која ће донијети коначну одлуку. “Малене” нису играле утакмице против Орлова и Брчанке, јер су биле суспендоване због неплаћања дугова КС БиХ, а након интервенције Министарства породице, омладине и спорта Републике Српске осигурале су потребна средства за скидање суспензије и поништење одлуке о избацивању. Пошто ТК КС БиХ није донио одлуку, на снази остаје првобитна, па Бањалучанке неће играти меч осмог кола против Јединства.

- Још ништа није одлучено и случај је на разматрању а коначна одлука биће донесена у понедјељак или уторак, док се изјасне клубови и Такмичарска комисија да ли ће Млади Крајишник наставити такмичење или неће. Не може одлука бити донесена преко ноћи, јер постоје рокови за накнадне жалбе, који морају бити испоштовани. Не бих ништа да прејудицирам када је ријеч о овом случају - изјавио је генерални секретар КС БиХ Амер Чолан.

Парови, субота: Бановићи - Коњиц (18), Леотар 03 - Брчанка (19). Недјеља: Игман - Плеј оф (16). Јединство - Млади Крајишник (одгођено). Челик - Руданка, Орлови - Слобода (играно у петак).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана