Сахрањен Стефан Савић: ММА борац уз најближе испраћен на вјечни починак

Г.С.
Сахрањен Стефан Савић: ММА борац уз најближе испраћен на вјечни починак

БЕОГРАД - Стефан Савић (23), репрезентативац Србије и освајач бронзане медаље на светском првенству сахрањен је на гробљу у Болечу. Убијен је у недјељу на Дорћолу.

Крвник му је зарио нож у груди.

На стотине људи на вјечни починак испратило је трагично страдалог младића.

Поред најближих чланова породице, рођака и пријатеља сахрани су присуствовали и познати спортисти.

За двојицом осумњичених, Василијем Гачевићем (23) и Марком Даничићем (23), расписане су потраге и полиција позива грађане да се, уколико имају информације о кретању и боравишту осумњичених, јаве Полицијској управи за град Београд, на бројеве телефона: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, као и на 192 или најближој полицијској станици.

Подсјетимо, репрезентативац Србије и освајач бронзане медаље на свјетском првенству у ММА, трагично је настрадао у недељу 25. фебруара у јутарњим сатима.

Како “Телеграф.рс” сазнаје, он се испред једног познатог клуба посвађао са двојицом младића.

“Како би избегао сукоб Савић је почео да бежи Дунавском улицом. У једном тренутку мушкарци га сустижу, обарају на тротоар и почињу да га шутирају. Не задуго један од нападача вади сечиво и убада младића” каже саговорник.

Насиље је покушао да спријечи случајни пролазник Стефан М. (22) коме истим ножем један од мушкараца задаје неколико убода у груди.

- Избоденог младића Стефана М. друг ставља у кола и на путу до болнице обавештава полицију да се у Дунавској улици догодио злочин. Они су инспекторима испричали да су пролазили улицом када су видели како двојица ударају и на крају ножем убадају младића. Док су покушали да га заштите нападач је једног од њих убо у груди. Објаснили су да је Стефан истрчао из кола како би помогао младића кога није ни познавао - објашњава наш саговорник.

У Ургентни центар у тешком стању налази се Стефан М. док је Стефан Савић преминуо.

Полиција је узела снимак убиства и на основу њега ушла у траг нападачима.

Сјечиво којим је злочин почињен још није нађен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана