Перуничић за "Глас" о сукобу на хуманитарном мечу у Бијељини: Појединац покварио спектакл

Дарко Драгичевић
Перуничић за "Глас" о сукобу на хуманитарном мечу у Бијељини: Појединац покварио спектакл

БЕОГРАД -  Директор Рукометног клуба Црвена звезда Ненад Перуничић рекао је за „Глас Српске“ да инцидент након хуманитарног меча Бијељина и Црвена звезда неће покварити односе два клуба.

Синоћњу хуманитарну рукометну утакмицу између РК Бијељина и београдске Црвене Звезде у Бијељини у сјену је бацила туча навијача.  Лакше су повријеђени полицајац и Бијељинац М.М, саопштено је из Полицијске управе.

Перуничић је за „Глас“ истакао да никаквог сукоба међу рукометашима није било и да је до инцидента дошло због неодговорног појединца.

- Нажалост велики хуманитарни спектакл покварио је тај инцидент. Један бивши играч Бијељине је дошао пијан на утакмицу, сео на два метра од наших навијача и кренуо да провоцира, а после се све отело контроли. Најжалије ми је од свега што су после поједини портали погрешно пренели шта се дешавало, па је испало да је наш Иван Хорват повређен у тучи са полицијом, што је лаж. Пре и после утакмице имали смо прелепо дружење  и планирамо и даље да јачамо односе са Бијељином. Жао ми је што нисам могао лично доћи на утакмицу, јер сам био спречен због здравствених разлога. У сваком случају нека је на част онима који шире дезинформације, а Црвена звезда ће и даље долазити у Републику Српску, међу свој народ и учествовати у свим хуманитарним акцијама - рекао је директор београдског клуба Ненад Перуничић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана